Implanturile dentare, vezi 5 tipuri de implanturi care rezolvă orice situație clinică.

Implanturile dentare, vezi 5 tipuri de implanturi care rezolvă orice situație clinică.
Există mai multe sisteme de implant dentar disponibile în lume, iar în ultimii ani au fost dezvoltate diverse tehnologii și materiale pentru a îmbunătăți rezultatele și durabilitatea acestora. Unele dintre cele mai cunoscute și utilizate sisteme de implant dentar includ:

1. Implanturile dentare de tip titan: Acestea sunt cele mai comune și utilizate implanturi dentare, realizate din titan sau aliaje de titan. Ele sunt biocompatibile și oferă o integrare solidă cu osul maxilarului sau mandibulei.



2. Implanturile dentare de tip zirconiu: Zirconiu este un material ceramic foarte rezistent, care poate fi utilizat pentru a fabrica implanturi dentare. Aceste implanturi au o culoare albă și o transluciditate asemănătoare cu a dinților naturali, fiind preferate în special în zonele estetice.









3. Implanturile pterygoide sunt un tip special de implant dentar utilizat în anumite situații specifice. Aceste implanturi sunt concepute să fie plasate în regiunea pterigoidă a maxilarului superior, care este o zonă anatomică situată în spatele sinusului maxilar.



4. Implanturile subperiostale sunt un tip de implant dentar care se plasează sub mucoasa gingivală, dar deasupra osului maxilarului sau mandibulei. Aceste implanturi sunt concepute pentru a oferi o ancorare stabilă în cazurile în care există o rezorbție osoasă severă sau insuficientă pentru a susține implanturile dentare convenționale.



5. Implanturile zigomatice sunt un tip special de implant dentar utilizat în cazurile în care pacientul prezintă o rezorbție osoasă severă în zona maxilarului superior și nu are suficient os alveolar pentru a susține implanturile dentare convenționale. Aceste implanturi sunt plasate în osul zigomatic, care este un os lung și robust care se extinde în sus de la zona obrazului către procesul zigomatic al maxilarului.



Acestea sunt doar câteva exemple de sisteme de implant dentar disponibile în lume, iar fiecare dintre ele are propriile caracteristici și avantaje. Este important să consulți un specialist în implantologie dentară pentru a determina ce sistem de implant dentar este potrivit pentru tine, în funcție de nevoile tale specifice și condiția orală.
Intreabă medicul specialist despre solutiile oferite de BIOTEM Implant.


BIOTEM - Expert of Dental Implant. 

Suport clienti 09:00 - 18:00

0751794106 office@invictusmedical.ro
#487016

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!