Despre KOHLER Medizintechnik

Despre KOHLER Medizintechnik




Cu un echipa formata din 80 de oameni, KOHLER produce instrumente pentru utilizare în stomatologie, implantologie orală și chirurgie orală. Ca o companie de familie activă la nivel internațional, cu sediul în sudul Germaniei, în ultimii 40 de ani ne-am dezvoltat într-unul dintre cei mai importanți producători de instrumente dentare vândute în peste 80 de țări din întreaga lume, cu o cotă de export de 85%.


Excelența începe cu materialul - oțelul german !

Clienții noștri din întreaga lume se așteaptă la calitate. Folosim în mod constant materiale de înaltă calitate pentru fabricarea instrumentelor noastre: oțel inoxidabil german, titan și materiale plastice de înaltă performanță, prelucrate manual de muncitori calificați și folosind cele mai noi mașini speciale.
Desigur, suntem certificați și conform ISO 13485.


Mereu cu un pas înainte

Ne aflăm printre factorii de inovare ai producătorilor de instrumente dentare și nu fără motiv: în strânsă colaborare cu utilizatorii din diferite discipline dentare lansăm noi instrumente lunare care fac munca mai ușoară, mai rapidă și mai sigură - pentru utilizatori, pacienți și asistenți.

Suntem parteneri OEM / PLM

Nu producem doar pentru marca noastră KOHLER. În calitate de partener OEM, oferim clienților noștri un serviciu cuprinzător de la dezvoltare și producție la marcare, ambalare și etichetare personalizate.




In Romania prin INVICTUS MEDICAL HEALTH SRL.


 

Suport clienti 09:00 - 18:00

0751794106 office@invictusmedical.ro
#487016

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!