TT Transformer: o familie de produse care lărgește viziunea chirurgiei dentare

TT Transformer: o familie de produse care lărgește viziunea chirurgiei dentare


Toate produsele sunt fabricate în Italia și sunt rezultatul unor ani de cercetare asupra proteinelor morfogenetice și a dentinei.

 
Cine suntem noi?
 
TOOTH TRANSFORMER este un startup inovator italian , fondat în 2016 de un grup de antreprenori și profesioniști cu scopul de a concepe, proiecta și dezvolta dispozitive medicale inovatoare cu conținut tehnologic ridicat, în colaborare științifică cu centre de cercetare și universități de top.
În 2014, dintr-o idee a aceluiași grup de lucru, a fost lansat primul proiect inovator numit „TT” pentru proiectarea, implementarea și testarea clinică a dispozitivului medical „TT TRANSFORMER”, destinat sectorului stomatologic.
Fezabilitatea tehnică a fost analizată și aprofundată, testele biologice au fost încredințate laboratoarelor Departamentului de Chimie, Materiale și Inginerie Chimică „Giulio Natta” al Politecnico di Milano și cu ajutorul microscopului electronic de scanare pentru a maximiza eficacitatea și a valida siguranța. a materialului de grefa dentara produs de aparat.
Proiectul a fost finalizat la începutul anului 2018 cu eliberarea certificatului CE ca dispozitiv medical de Clasa IIa, necesar comercializării în întreaga Comunitate Europeană și care ne-a permis obținerea unui Certificat de Vânzare Gratuită la nivel mondial .
Proiectul „TT”.
TT Transformer este un dispozitiv medical care folosește numai material autolog de origine dentară. Avantajele acestei noi tehnologii sunt numeroase:
- exista siguranta absoluta prin folosirea de material autolog de origine dentara preluat din acelasi organism pe care se va efectua regenerarea osoasa si eventuala implantare;
- se reduc timpii de vindecare si se obtine eficienta maxima a materialului de grefat prin
conservarea și punerea la dispoziție a tuturor factorilor de creștere prezenți în acesta;
- nu este nevoie să se facă o recoltare osoasă intra sau extraorală pacientului pentru a avea disponibilitate de material de grefă autolog, care este adesea foarte invaziv;
- protocolul este mult mai ieftin pentru stomatolog decât procedurile standard;
 
- există un impact „psihologic” mai bun asupra pacientului: acesta este conștient că în corpul său nu va fi introdus niciun material străin, fără a fi nevoie de o intervenție ulterioară;
- utilizarea dispozitivului este simplificată prin inginerie, care permite un proces complet automat.
Tehnologia TT Transformer este vârful de lance al unui studiu care a durat mai bine de 50 de ani, menit să demonstreze utilitatea extremă a țesutului autolog dentar în domeniul regenerării osoase. Materialul de grefă obținut cu TT Transformer, datorită acțiunii de demineralizare, are caracteristici cu adevărat uimitoare: dincolo de compatibilitatea genetică deja discutată, adevărata revoluție este reprezentată de disponibilitatea proteinelor morfogenetice osoase BMP-2, care garantează un proces mult mai rapid și mai rapid. regenerare stabilă cu țesut osos nou format de înaltă calitate. TT Transformer este singurul dispozitiv din lume capabil să creeze material de grefă dentară autolog în care prezența BMP-2 a fost detectată științific.
Misiune
Misiunea Tooth Transformer este de a oferi medicilor stomatologi un dispozitiv medical ușor de utilizat, cu avantaje biologice clare față de procedurile de altoire utilizate până în prezent, precum și beneficii practice și economice.
Sloganul nostru: păstrați și inovați .
Păstrați un bun valoros precum dintele pentru a inova practica chirurgicală
Viziune
Viziunea TT Tooth Transformer este de a schimba substanțial și în câțiva ani tehnicile de regenerarea osoasa prin indreptarea catre o solutie sigura si eficienta, practica si economica cu mare percepția pozitivă a pacientului. De asemenea, se poate avea în vedere o extindere a utilizării dispozitivului TT Transformer în alte ramuri ale medicinei.
Brevete și certificări
Dispozitivul TT Transformer are mai multe brevete, naționale și internaționale, care îi protejează proprietatea intelectuală.

De asemenea, a obținut certificarea CE ca dispozitiv medical de Clasa IIa.

Suport clienti 09:00 - 18:00

0751794106 office@invictusmedical.ro
#487016

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!