Instrumente dentare Scorpion

Instrumente dentare Scorpion
De mai bine de 20 de ani, Scorpion Dental (Franța) proiectează și produce vârfuri de detartrare cu ultrasunete de înaltă calitate. De la crearea sa, Scorpion a introdus cele mai înalte standarde de design și procese de fabricație pentru a se asigura că produsele lor îndeplinesc în mod constant așteptările clienților și cerințele de reglementare.


 



Scorpion a dezvoltat o gamă extinsă de vârfuri de detartrare universale și parodontale care sunt adaptabile pentru a fi utilizate pe mai multe piese de mână pentru detartrare, îmbunătățind în același timp vibrația și cavitația fiecărui vârf pentru a optimiza eficiența.
Vârful fiecărui vârf de detartrare cu ultrasunete Scorpion este subțire, puternic și acoperit cu un strat de nitrură de titan (TiN) de 2 µm gros, care sporește rezistența vârfului, acționând și ca un indicator vizual de uzură, astfel încât clinicianul să știe să înlocuiască vârful odată ce stratul de TiN a dispărut. , menținând eficiența și confortul pacientului în proces. Acest design exclusiv și patentat este unic pentru Scorpion.




 


Vârfurile Scorpion sunt fabricate 100% în Franța, iar în 2015 Scorpion a dezvoltat un produs nou și inovator, CLiP, care facilitează curățarea implanturilor și restaurărilor dentare fără a fi nevoie să schimbi vârful în timpul unei ședințe de detartrare.

 







Vârful CLiP Implant Scaler este un vârf cu „dublă funcție” special conceput pentru a prelua un CLiP autoclavabil alunecat, fabricat din PEEK, un polimer medical de înaltă calitate care permite curățarea lină a implanturilor fără riscul de deteriorare a suprafețelor sensibile. Pur și simplu îndepărtați PEEK CLiP și vârful detartrant poate fi folosit pentru dinții supradetartrați, ca de obicei.


Gamă Scorpion Ultrasonic  sunt proiectate pentru a se potrivi modelului de filet al tuturor mărcilor de top de piese de mână cu ultrasunete, inclusiv:
> Acteon Satelec
> Amdent 
> DTE 
> EMS
> Kavo PIEZOlux și Kavo SonoSoft
> Mectron
> NSK Varios
> Sirona SiroSonic
> Woodpecker



Sunați pentru disponibilitate.
Comanda acum si primesti LIVRARE GRATUITA!

Suport clienti 09:00 - 18:00

0751794106 office@invictusmedical.ro
#487016

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!